Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

Landelijk wonen in de unieke setting van een boomgaard

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof.

Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 48 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. 

Het koopaanbod bestaat uit herenhuizen en twee-onder-één-kaphuizen langs de statige groene laan Verreweg, singelhuizen aan de watergang, hofhuizen aan een groen hof en vierlaags parkhuizen met zicht op de groene recreatieve parkwal. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. Struin door de buurt en laat u verrassen door het dynamische straatbeeld, dat steeds een ander perspectief biedt. 

Pluk de dag

En wat een uitzicht. Een mooie bomenrij met fruitbomen siert de parkwal ter hoogte van Parkzicht. Ook in het groene hof komen kleine fruitgaarden. Geniet van de frisse bloesem in het voorjaar, of lees een boek lezen in de schaduw van een boom, terwijl u kinderen heerlijk spelen. 

Pluk – als de tijd rijp is – kersen, pruimen, appels, maar vooral de dag. Hier zoemen bijen en vlinders, oogst u fruit en leven de kinderen zich uit op de parkweide. Dit is een heerlijke plek om te vertoeven. Om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en te genieten van de seizoenen.

U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

Parkzicht ligt aan de groene parkwal, een glooiend groen park. De parkwal nodigt u uit om van de natuur te genieten. Het groene park is maar liefst 4 hectare. Dit gebied is uitstekend geschikt voor recreatieve doeleinden. Zo kunt u er wandelen, sporten of een boek lezen op een bankje vanaf een van de mooie uitkijkpunten. De kinderen kunnen er vrijelijk rondrennen en spelen. En dit alles volledig in de zon, want de groene parkwal ligt pal op het Zuiden!

In Parkzicht vindt u alles voor een gezonde manier van leven. Rust, ontspanning en beleving.


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring