Inschrijfformulier

Verkoop is gestart

Heeft u uw droomhuis gevonden? 

Als u het huis van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u vanaf nu (donderdag 7 december 2023 om 12.00 uur) direct online uw voorkeur(en) uitspreken via wilgenrijk.nl/inschrijving. Na 14 december 12.00 uur sluit de eerste ronde inschrijvingen en zal de eerste toebedeling onder de geïnteresseerden plaatsvinden. 

Inschrijven kan via wilgenrijk.nl/inschrijving

Heeft u moeite met inloggen of het aanmaken van een account, neem dan telefonisch contact op met de makelaars van Hofzicht Makelaars via 010 200 40 61.

Uitleg account

De voordelen en werking hiervan leggen wij graag aan u uit. Zodra de start verkoop is gestart, verschijnt er op de website automatisch de button naar de online inschrijving. https://wilgenrijk.nl/nieuws/uitleg-wilgenrijk-account/.

Wat gebeurt er na het doorgeven van uw voorkeuren?

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u hier nog een wijziging in willen aanbrengen, dan kunt u dit gemakkelijk doen via uw Wilgenrijk account.

Op 14 december om 12.00 uur sluit de inschrijving voor de huizen. De huizen worden na 14 december 2023 toegewezen door de makelaars van Hofzicht Makelaars.

Wanneer u een huis toegewezen heeft gekregen, nodigen zij u uit voor een verkoopgesprek op het kantoor van de makelaar. Dit gesprek zal bestaan uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs.

Geen huis toegewezen gekregen?

Heeft u geen huis naar uw voorkeur toegewezen gekregen? Dan ontvangt u een mail van de makelaar dat u op de reservelijst bent geplaatst voor uw voorkeuren. Het kan zijn dat er een optie op één van de huizen van uw voorkeur(en) komt te vervallen, dan wordt u als eerste benaderd voor een vrijblijvend verkoopgesprek met de makelaar van Hofzicht makelaars.

Heeft u in de tussentijd vragen?

Alle documentatie per huis staat online op deze website, zoals de brochure, plattegronden, sfeerbeelden. Heeft u hierna nog vragen over de huizen? Dan kunt u contact opnemen met de makelaars van Hofzicht Makelaars via 010 200 40 61.

Heeft u interesse in een huis in Parkzicht? Dan kunt u nog steeds uw interesse heel gemakkelijk doorgeven via uw Wilgenrijk account.


Hofzicht Makelaars

Hoofdstraat 160-162
2182 EP Hillegom

Telefoon: 010 200 40 61
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring