7
Dec

Parkzicht is in verkoop | Informatie over het verkoopproces

Als u het huis van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u vanaf nu (donderdag 7 december om 12.00 uur) direct via uw online websiteaccount uw voorkeur(en) uitspreken. Wilt u er nog even over nadenken? U heeft tot donderdag 14 december a.s. 12:00 uur de tijd om uw voorkeur(en) door te geven.

NAAR ONLINE WEBSITEACCOUNT

Uw voorkeuren doorgegeven en dan?

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u hier toch nog een wijziging in willen aanbrengen, dan kunt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk.

Op donderdag 14 december om 12.00 uur sluit de inschrijving voor de huizen in de buurt Parkzicht De huizen worden onder de geïnteresseerden toegewezen door de makelaars van Hofzicht Makelaars na donderdag 14 december 2023.

Wanneer u een huis krijgt toegewezen, dan nodigen zij u uit voor een verkoopgesprek op het kantoor van de makelaar. Dit gesprek zal bestaan uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs. 

Geen huis toegewezen gekregen?

Heeft u geen huis naar uw voorkeur toegewezen gekregen? Dan ontvangt u een mail van de makelaar dat u op de reservelijst bent geplaatst voor uw voorkeuren. Het kan zijn dat er een optie op 1 van de huizen van uw voorkeur(en) komt te vervallen, dan wordt u als eerste benaderd.

Heeft u in de tussentijd vragen?

Vanaf donderdag 7 december om 12:00 uur staat alle documentatie per huis in de huizenzoeker online, zoals de brochure, v.o.n. prijs en de sfeerplattegronden. Heeft u hierna nog vragen over de huizen? Neemt u dan contact op met de makelaars van Hofzicht via 010 200 40 61 of met de Woonwinkel van Wilgenrijk via de ‘Wilgenrijk chat’ hier op de website. U kunt ook de Woonwinkel bellen tijdens kantooruren op 085-7928202.


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring